Blog_News 24.08.2013

Ιστοσελίδα με θέμα αδυνάτισμα κλέβει φωτογραφίες από blogger

Σύμφωνα με το Yahoo Shine το clopy paste κάνει διεθνή καριέρα και πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί η χωρίς άδεια δημοσίευση και εκμετάλλευση φωτογραφιών που απεικονίζουν την επαγγελματία blogger Roni Noone. Η ίδια κατάφερε να χάσει με πολύ κόπο και ιδρώτα τα περιττά της κιλά, κάτι που το κατέγραφε σε blog  που είχε δημιουργήσει για αυτό το σκοπό, όμως δεν είχε φανταστεί ότι οι φωτογραφίες της θα κατέληγαν σε αμερικάνικο site αδυνατίσματος διαφημίζοντας το προϊόν τους, χωρίς φυσικά την δική της συγκατάθεση.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

 

 

 


 

Watching the Lights Go Out: Η ιστορία ενός 68χρονου blogger που πάσχει από αλτσχάϊμερ.

Παρακινημένος από μια φίλη του, ο David Hilfiker συνταξιούχος φυσικός και συγγραφέας από την Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, ξεκίνησε λίγο καιρό μετά τη διάγνωση του με αλτσχάϊμερ το blog του Watching the Lights Go Out. Καταγράφοντας καθημερινά τις σκέψεις του, τις εμπειρίες και τους προβληματισμούς του μας διηγείται την ζωή πίσω από το πρίσμα αυτής της ασθένειας.

Διαβάστε εδώ περισσότερα

 

 


SETT μια νέα πλατφόρμα blogging

To SETT ξεκίνησε το 2011 από τον blogger ΤΥΝΑΝ και τον developer Todd Iceton και υπόσχετε να φέρει επανάσταση στο χώρο, έχοντας ως κύριο προτέρημα την προώθηση των posts στην κοινότητα του SETT. Αυτό γίνετε χάρη σε έναν σύστημα επιλογής λέξεων κλειδιών από το κείμενο του κάθε post που αντιστοιχίζετε με αναρτήσεις άλλων blogger στην πλατφόρμα προσφέροντας έτσι στον αναγνώστη την ευκαιρία να διαβάσει περιεχόμενο σχετικό με αυτό που ήδη αναζητά ακόμα κι αν είναι το πρώτο post ενός blogger. Η εγγραφή και δημιουργία ιστολογίου είναι δωρεάν αν και υπάρχουν περιορισμοί που φεύγουν στα premium πακέτα.

Διαβάστε περισσότερα

 


 

Οι 25 καλύτεροι bloggers σύμφωνα με το Time Magazine για το 2013

Το Time δημοσίευσε την λίστα με τους 25 καλύτερους bloggers σύμφωνα με τον Harry McCracken πρώην εκδότη του PC Magazine και ιδρυτή του Technologizer.com. Στη λίστα περιλαμβάνονται bloggers όπως ο Jason Kottke από το 1998 με το Kottke.org, ο Tynan του sett.com και άλλοι.

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 


Είμαι ο Χαψής Γιώργος, co-founder στην εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων και παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών WebHippies. Στο all4blogs θα βρείτε άρθρα μου με τεχνικές κυρίως συμβουλές και ιδέες σχετικά με το πως θα βελτιωθείτε στο blogging

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.