READING

Ενεργοποίηση αυτόματης απάντησης, στο gmail...

Ενεργοποίηση αυτόματης απάντησης, στο gmail

Ένα από τα βασικότερα εργαλεία επικοινωνίας είναι αναμφίβολα το mail. Τι γίνετε όμως όταν δεν είστε σε θέση ή δε θέλετε να διαβάσετε τα mail σας αλλά ταυτόχρονα να ενημερώσετε τον αποστολέα οτι θα διαβάσετε τα μηνύματα σας αργότερα; Η λύση στο tutorial που ακολουθεί.

Στο τέλος αυτού του tutorial, θα έχουμε μάθει πως να ενεργοποιήσουμε την αυτόματη απάντηση στον λογαριασμό Gmail μας, ώστε να ενημερωθούν οι αναγνώστες, που θα επικοινωνήσουν μαζί μας μέσω email τις μέρες που θα λείπουμε εκτός γραφείου. Και όλα αυτά με μόλις τρεις κινήσεις…

Βήμα 1ο
Ξεκινάμε στην σελίδα του λογαριασμού μας επιλέγοντας “ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ”


 Βήμα 2ο

Κατόπιν στην αρχική καρτέλα “ΓΕΝΙΚΑ”
κλικάρουμε και ενεργοποιούμε την απάντηση διακοπών


 Βήμα 3ο

επιλέγουμε στο ημερολόγιο το διάστημα κατά το οποίο θα απουσιάζουμε.και γράφουμε ένα απαντητικό κείμενο που θα πηγαίνει αυτόματα σαν mail. Τέλος πατάμε αποθήκευση.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΑ ΤΟ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΤΕ !  Cool

 

 

 


Είμαι η Ανθή, co-founder στην εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών WebHippies και εμπνεύστρια του all4blogs.gr. Στο all4blogs θα βρείτε άρθρα μου σχετικά με την προώθηση, βελτίωση και ανάπτυξη του blog σας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.