READING

Τα εισερχόμενα σας στο gmail άλλαξαν μορφή. Μήπως ...

Τα εισερχόμενα σας στο gmail άλλαξαν μορφή. Μήπως χάνετε κάποια μηνύματα;;;

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά το gmail έχει προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές, με τις οποίες κατηγοριοποιεί και φιλτράρει αυτόματα τα mail σας. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά ;

Τα εισερχόμενα σας άλλαξαν μορφή και διαθέτουν 3 καρτέλες. Στην κύρια καρτέλα, η οποία είναι και αυτή που είναι πάντοτε προεπιλεγμένη, μπορεί να μην εμφανίζονται κάποια mail από κάποιες εταιρείες ή αγαπημένα σας δίκτυα. Για παράδειγμα τα μηνύματα από το all4blogs, πιθανότατα να μεταφερθούν στην καρτέλα ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ (γιατί ως γνωστόν είμαστε κελεπούρι!)

Καλό θα ήταν λοιπόν να σπαταλήσετε λίγο χρόνο τις πρώτες αυτές ημέρες και να δείτε ποια μηνύματα πηγαίνουν σε ποιες καρτέλες.

Εάν βρείτε κάποιο mail που θέλετε να σας εμφανίζεται στην κύρια καρτέλα κάνετε το εξής : επιλέγετε το μήνυμα που θέλετε και με κρατημένο το αριστερό κλικ το τραβάτε προς την καρτέλα “ΚΥΡΙΑ” στο αναδυόμενο μήνυμα που θα εμφανιστεί στο πάνω μέρος της οθόνης και σας ρωτάει αν τα μελλοντικά μηνύματα από τον ίδιο χρήστη θέλετε να πηγαίνουν στην συγκεκριμένη καρτέλα επιλέγετε “ΝΑΙ”

εάν σας βόλευε περισσότερο όπως ήταν πριν τα εισερχόμενα σας μπορείτε να διαγράψετε τελείως τις συγκεκριμένες καρτέλες με τον εξής τρόπο. Πηγαίνετε στις ρυθμίσεις (πάνω δεξιά) εισερχόμενα και ξετικάρετε τις κατηγορίες κοινωνικά και προσφορές. τέλος επιλέγετε αποθήκευση αλλαγών. Τώρα τα εισερχόμενα σας επανήλθαν στην προ αλλαγών εποχή.

Ελπίζω να βοήθησα. Stay connected!


Είμαι η Ανθή, co-founder στην εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών WebHippies και εμπνεύστρια του all4blogs.gr. Στο all4blogs θα βρείτε άρθρα μου σχετικά με την προώθηση, βελτίωση και ανάπτυξη του blog σας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.