READING

Τop 5 “Must Follow” Ηandmade Jewels &#...

Τop 5 “Must Follow” Ηandmade Jewels & Crafting

Έφτασε εκείνη η ώρα της ημέρας, η πιo δημιουργική για εμένα να γράψω το Top 5 “Must Follow Blogs”. Και λέω δημιουργική, επηρεασμένη φυσικά από τα blogs που έχω σήμερα να σας παρουσιάσω. Είναι 5 blogs που ασχολούνται με το κόσμημα και την χειροτεχνία. Και εμένα φυσικά μπορεί να μην πιάνουν τα χέρια μου, αλλά οι παρακάτω bloggers έχουν ταλέντο και το παρουσιάζουν μέσα από πολύ όμορφα ιστολόγια.

Πολλά υλικά, αρκετή φαντασία και πολύ όρεξη συνθέτουν το σημερινό μας top και πάμε να τα δούμε…

1.Αouts Pins

aouts-pins.blogspot.gr

Kαταπιάνεται με πολλά! Αλήθεια σου λέω. Θα την βρεις να δημιουργεί πρωτότυπα κοσμήματα, διακοσμητικά, να ράβει τσάντες, μέχρι να σου φτιάχνει και σουβέρ για τα ποτηράκια σου. Αγαπάει όμως και την ζωγραφική. Οτιδήποτε πιάσει στα χέρια της το μετατρέπει, με έναν απίστευτα απλό τρόπο και σου τα παρουσιάζει όλα με πολύ όμορφες φωτογραφίες και εξίσου απλά tutorial που αμέσως θα σε πείσουν να τα δοκιμάσεις κι εσύ μόνος σου χωρίς να πεις ούτε ένα άουτς.

2.SofaN Handmade Little Things

sofan-handmade.gr

Ραπτομηχανή, χρώματα, ψαλίδια, πηλό, πινέλα και άλλα αμέτρητα υλικά θα χρησιμοποιήσουν οι So-φία και η Fan-ή φτιάχνοντας κάθε λογής χειροποίητα πραγματάκια από κοσμήματα μέχρι μπομπονιέριες και κούκλες. Ακολουθήσε τες και θα σε κάνουν να νοιώσεις πως η δημιουργηκότητα είναι παιχνίδι και χαρά. Έτσι ακριβώς, παιχνιδιάρικο και χαρούμενο όπως είναι και το blog τους, με ευφυή κείμενα, ζωγραφιές και σκίτσα να ξετρυπώνουν από κάθε γωνιά.

3.Misirlou Misirlou

misirlouhandmade.blogspot.gr

Η Μισιρλού ζωγραφίζει, φτιάχνει κατασκευές και αγαπάει τον χορό. Το blog της, μου αποπνέει κάτι το ρομαντικό και οι αναρτήσεις της ξετυλίγουν την καλλιτεχνική της φύση. Αξίζει να παρακολουθήσεις αυτό το blog-gallery για να την θαυμάσεις να μεταμορφώνει αντικείμενα αλλά και για να μπεί στην όμορφη παρέα που έχει δημιουργήσει. Η blogο-γειτονιά της είναι μεγάλη και τα σχόλια-συζητήσεις παίρνουν φωτιά σε κάθε αναρτηση.

4.Pour Angelique

pourangelique.blogspot.gr

Καλώς ήρθατε στον μαγικό κόσμο της Angelique. Ένα blog με minimal εμφάνιση όχι όμως με minimal περιεχόμενο. Kαι αυτό γιατί η Αγγελική χρησιμοποιεί πολλά και διάφορα υλικά για τα επίσης πολλα και διάφορα είδη κοσμημάτων που όταν τα δείς, θα θες να τα αποκτήσεις. Απλό, glamorous, chic, με τρουκς, με πολλά χρώματα; Όλα είναι εδώ παρουσιασμένα με στυλ και άψογες φωτογραφίες. Θέλω κι εγώ ένα κολιεδάκι…όχι ένα βραχιόλι…εχμμ…μαλλόν και τα δύο!

5.Ntintimania

ntintimania.blogspot.gr

Oι δημιουργίες της συνοδεύονται ενιότε με ποιητικά κειμενάκια. Το βρίσκω τόσο πρωτότυπο. Με αυτόν το τρόπο όλες οι χειροτεχνίες της αποκτούν άλλη υπόσταση, πιο σημαντική. Αγαπάει την ανακύκλωση και το αποδεικνύει επαναχρησιμοποιώντας με έξυπνους τρόπους, διάφορα αντικείμενα της καθημερινότητας μας. Αρκετά χρώματα, φαντασία, πολλές φωτογραφίες και σίγουρα θα πάρεις κι εσύ ιδέες. Και το παλιό σου το μακό μπλουζάκι μην το πετάξεις! Εδώ ίσως βρεις τρόπο να το ξαναφορέσεις!!

Κάπου εδώ τελείωσε και αυτό το Top 5. Οι bloggers φίλοι μας όμως είναι αμέτρητοι και ειδικά αυτοί που ασχολούνται με τις χειροτεχνίες. Έτσι κάνει την επιλογή πιο δύσκολη μιας και υπάρχουν αξιόλογα blogs εκεί έξω που φυσικά δεν χωράνε όλα σε ένα Top 5.

 

Περιμένουμε να ακούσουμε αν σας άρεσαν οι επιλογές μας και μην ξεχνάτε να μας προτείνετε κι εσείς τα δικά σας αγαπημένα blogs.


Είμαι η Ανθή, co-founder στην εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών WebHippies και εμπνεύστρια του all4blogs.gr. Στο all4blogs θα βρείτε άρθρα μου σχετικά με την προώθηση, βελτίωση και ανάπτυξη του blog σας.

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.