READING

Το τέλειο home office για τον Blogger!...

Το τέλειο home office για τον Blogger!

This is a guest post by Styllia

Γεια σας αναγνώστες του all4blogs! Είμαι η Στέλλα από το styllia blog και σήμερα θα σας παρουσιάσω το home office για τον blogger.

Σίγουρα όλοι μας θέλουμε ένα γραφείο μέσα στο σπίτι … μια γωνιά για μας, τον υπολογιστή μας και τα προσωπικά μας είδη. Το στοίχημα είναι πως αυτή την προσωπική γωνιά θα την εντάξουμε στο σπίτι μας. Βρείτε λοιπόν χώρο, στην ανάγκη αφαιρέστε κάποιο έπιπλο και αντικαταστήστε το με το νέο σας γραφείο που σίγουρα θα το χρησιμοποιήσετε μέχρι να το “λιώσετε”.

Συνεπώς σωστή θέση δεν υπάρχει, γιατί η σωστή θέση είναι εκεί που θα βρούμε να το τρυπώσουμε. Λίγο προσοχή θέλει ο φωτισμός … για κάθε χώρο εργασίας είναι το α και το ω! Επενδύστε σε ένα παλιό γραφείο, για μια vintage διάθεση και δώστε του μια πιο ρομαντική νότα απλά με ένα φωτιστικό.

Το λευκό φωτιστικό στην αριστερή φωτό είναι όνειρο δε νομίζετε; Βάλτε και κάτι πράσινο, σίγουρα φτιάχνει την διάθεση και μια που λέμε για διάθεση αν είστε από τους τυχερούς που έχετε την επιλογή να τοποθετήσετε το γραφείο σας μπροστά από ένα παράθυρο … αδράξτε την ευκαιρία 🙂 Τι καλύτερο! Άπλετο φως και άριστο φενγκ σουι!

Το δύσκολο είναι να εντάξεις το γραφείο στο σαλόνι. Πρέπει να αποτελεί συνέχεια της όλης διακόσμησης και να μπορεί ταυτόχρονα να έχει το προσωπικό σας στυλ αλλά και το στυλ του γύρω χώρου.

Η άποψη μου … βρείτε ένα γραφείο στα χρώματα των υπολοίπων επίπλων ή αντικειμένων, διακοσμήστε το με κάδρα για πιο σοφιστικές εμφάνιση, πλαισιώστε με μια καρέκλα που ακολουθεί την γραμμή εκείνων της τραπεζαρίας αν είναι σε κοντινό σημείο και υιοθετήστε μια πολύ πιο λιτή διακόσμηση. Σίγουρα ένα παραφορτωμένο γραφείο στο χώρο του σαλονιού χαλάει την αισθητική.

Και τώρα ερχόμαστε σε μια πιο glamour εκδοχή του γραφείου … την gold πλευρά, όπου το γραφείο έχει στυλ και διακρίνεται από κομψότητα. Μερικές πινελιές από το χρώμα του Μίδα είναι αρκετές. Κλέψτε και την ιδέα με τα κονσερβοκούτια, με χρυσό σπρέι βάψτε τα και η χλιδάτη μολυβοθήκη σας είναι έτοιμη.

Επίσης βασικό στοιχείο στη διακόσμηση του γραφείου σας είναι να υπάρχει ομοιομορφία τόσο στους χρωματισμούς που θα επιλέξετε όσο και στα αντικείμενα με τα οποία θα το περιτριγυρίσετε.

Πολύ καλή ιδέα για όλους τους blogger που θέλουμε ανεβασμένη διάθεση για να γράψουμε ένα καλό άρθρο είναι το moodboard. Βάλτε στον τοίχο πάνω από το γραφείο σας οτιδήποτε σας εμπνέει και σας δίνει χαρά … από φωτογραφίες (κολλήστε τις με απλό σελοτέιπ), κάδρα, κορδέλες, cd από την αγαπημένη σας μουσική … και έτσι θα έχετε έναν τοίχο με την προσωπική σας σφραγίδα … έναν τοίχο έμπνευση!

Οι επιλογές πολλές δε λέω, φαντασία θέλει, καλή διάθεση και λίγη έμπνευση

πηγή φωτογραφιών : Interior & decor


Γεια σας είμαι η Στέλλα. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα και decoblogger στο χόμπυ. Όσο χρόνο έχω ανάμεσα στην δουλειά μου, στον άντρα μου και στον 21 μηνών γιο μου τον αφιερώνω στο styllia. Λόγω επαγγέλματος έχω επαφή με κατασκευές αλλά όχι τόσο στο καλλιτεχνικό κομμάτι, στο κομμάτι της διακόσμησης δηλαδή,  που είναι και το καλύτερο! Έτσι ξεκίνησα το μπλοκ μου το οποίο ομολογώ ότι μου έμαθε πολλά στον χώρο αυτό. Υπάρχουν χιλιάδες λύσεις και ιδέες να διακοσμήσεις τον χώρο σου, να τον αλλάξεις και να τον ομορφύνεις, να του δώσεις στυλ και να τολμήσεις το κάτι διαφορετικό. Αυτό το προσφέρω εγώ μέσα από φωτογραφίες που αναρτώ στο blog μου. Φωτογραφίες από σπίτια και χώρους γεμάτους έμπνευσης … προσφέρω ένα μικρό ταξίδι στον χώρο της διακόσμησης … ακολουθήστε με 🙂


Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.