READING

Μετρήστε την δυναμική της σελίδας σας στο Facebook...

Μετρήστε την δυναμική της σελίδας σας στο Facebook

Ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους πρέπει να δημιουργήσετε σελίδα στο facebook όσοι από εσάς βλέπετε το Blogging πιο επαγγελματικά, είναι γιατί η σελίδα σε σχέση με το προφίλ σας επιτρέπει να δείτε στατιστικά στοιχεία, που θα σας είναι ιδιαιτέρως χρήσιμα αν τα μελετήσετε.

Θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε που κάνετε λάθος ή που χρειάζεστε βελτίωση και με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να γίνετε ακόμη καλύτεροι και να αποκτήσετε ακόμη περισσότερα LIKE. Αριθμό τον οποίο(δυστυχώς ή ευτυχώς) όπως ξέρετε τον υπολογίζουν όλες οι εταιρείες.

Το θέμα όμως με τα στατιστικά του facebook είναι ότι για κάποιους μοιάζουν λίγο δύσκολα ή λίγο δυσνόητα. Για αυτό βρήκα για εσάς το παρακάτω εργαλείο το οποίο σας βοηθάει να μετρήσετε και να αναλύσετε την δυναμική της σελίδας σας εύκολα και γρήγορα.


Το likealyzer λοιπόν είναι μια δωρεάν υπηρεσία και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε την διεύθυνση της σελίδας σας στο facebook και να περιμένετε τα αποτελέσματα.

Επίσης είναι χρήσιμο ακόμη και για εσάς που είστε εξοικειωμένοι με τα στατιστικά του facebook καθώς σας δίνει και επιπλέον δυνατότητες όπως κάποια μικρά tips για το πως μπορείτε να αποκτήσετε περισσότερα Like. Άλλα το σημαντικότερο για μένα πλεονέκτημα, αλλά και ένας από τους λόγους που το χρησιμοποιούν μεγάλες εταιρείες και στην Ελλάδα είναι ότι μπορείτε να δείτε τι κάνει ο “ανταγωνισμός σας”


ρίξτε λοιπόν μια ματιά στο τι κάνουν οι υπόλοιποι bloggers και μάθετε από τους καλύτερους και τους πιο έμπειρους.

Αν σας άρεσε το άρθρο και σας φάνηκε χρήσιμο Κάντε ένα LIKE στην σελίδα μας στο facebook!


Είμαι η Ανθή, co-founder στην εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών WebHippies και εμπνεύστρια του all4blogs.gr. Στο all4blogs θα βρείτε άρθρα μου σχετικά με την προώθηση, βελτίωση και ανάπτυξη του blog σας.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.