READING

Άλλαξε τον τρόπο που κάνεις Login στο Pinterest...

Άλλαξε τον τρόπο που κάνεις Login στο Pinterest

Το παρακάτω άρθρο αποτελεί μέρος του exclusive περιεχομένου μας που προσφέρουμε στους εγγεγραμμένους χρήστες της mailing list μας, και στάλθηκε στις 29-8-2013

Αποφασίσαμε μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα να κοινοποιούμε ΚΑΠΟΙΑ από αυτά τα άρθρα για να βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους χρήστες αλλά και ως μέσο προώθησης! Αν θέλετε και εσείς να λαμβάνετε πρώτοι παρόμοιο περιεχόμενο στα εισερχόμενα σας… γίνετε μέλος της παρέας μας! 

Σε αυτό το tutorial θα δούμε πως αλλάζουμε τον τρόπο που κάνουμε login στο Pinterest.

Συγκεκριμένα αν είχατε δηλώσει αρχικά να εισέρχεστε μέσω του λογαριασμού σας στο facebook ή στο twitter θα δείτε βήμα βήμα πως μπορείτε να το επαναφέρετε, και την επόμενη φορά να κάνετε κανονικά Login με το Mail account σας χωρίς να χαλάσουν οι πίνακες σας.

Ας ξεκινήσουμε!
Κάνετε Login στον λογαριασμό σας στο Pinterest κλικάρετε στο όνομά σας και κατόπιν στην επιλογή “settings”


Στην οθόνη που μεταφερθήκατε κάτω από την επικεφαλίδα SOCIAL NETWORKS θα είναι επιλεγμένο το Yes δίπλα στο κοινωνικό δίκτυο με το οποίο επιλέξατε να συνδεθείτε στο Pinterest την πρώτη φορά.

Όπως πχ. στο συγκεκριμένο παράδειγμα είναι δίπλα στο facebook αλλάξτε το YES σε NO


Στο αναδυόμενο παράθυρο βάλτε έναν καινούργιο κωδικό με τον οποίο θέλετε να κάνετε Login.


Μόλις εμφανιστεί το μήνυμα ότι ο κωδικός σας έχει αλλάξει… έχετε τελειώσει.

 


Την επόμενη φορά που θα πάτε να συνδεθείτε στο Pinterest αντί να επιλέξετε “Login with facebook or twitter” απλά γράψτε λίγο πιο κάτω την email διεύθυνση σας και το password Που δηλώσατε όταν κάνατε την αλλαγή.

Ελπίζω να βοήθησα!
Αν θέλετε να μας ακολουθήσετε στο Pinterest, έχουμε έναν πολύ ενδιαφέρον Board για τους Bloggers... Just check it!


Είμαι η Ανθή, co-founder στην εταιρεία παροχής διαδικτυακών υπηρεσιών WebHippies και εμπνεύστρια του all4blogs.gr. Στο all4blogs θα βρείτε άρθρα μου σχετικά με την προώθηση, βελτίωση και ανάπτυξη του blog σας.

RELATED POST

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.